Over mij en Next Post

Wie ben ik?

Over ons betekent wie de persoon achter Next Post is en nog belangrijker wie jij bent als mogelijke klant! Mijn naam is Hakim. Vanuit het wereldberoemde boomkwekersdorp Boskoop tot in de wijde omgeving van de Randstad help ik organisaties om zo correct als mogelijk online te zijn. En val je daarbuiten dan ben je natuurlijk ook welkom. Maar wat betekent dit nou precies? Ik kan je helpen aan een professionele WordPress website, website content en WordPress website beheer. Maar heb je nog een logo nodig dan ben je bij mij ook zeer zeker welkom.

Wat kan ik voor je betekenen?

Vóór de geboorte van Next Post heb ik vooral op kantoor mijn arbeidsgeschiedenis gecreëerd, eerst en voornamelijk bij een telecombedrijf, later bij een gerespecteerd bedden en matrassenfabriek. Stukjes tekst schrijven heeft altijd mijn interesse gehad, creativiteit denk ik mee geboren te zijn en dingen analyseren, uitpuzzelen en vervolgens afwikkelen vind ik meestal een uitdaging. In combinatie met de juiste kennis en ervaring heeft het geresulteerd in Next Post, een mogelijkheid voor eenieder om online te zijn, ongeacht je budget en mogelijkheden.

Over jou

Zoals gezegd betekent over ons ook over jou. En hoe zit het eigenlijk met jou? Kun jij het je veroorloven om mensen in dienst te nemen alleen maar voor het maken van website content? Helaas is dit vaak onmogelijk, vooral voor wat kleinere bedrijven. En toch is het zeer belangrijk om je website te vullen met aantrekkelijk en actueel content. Je wilt immers dat je bezoekers lang op je website blijven, je dienst of product kopen of in iedere geval weer terugkomen.

Beetje ondersteuning is voldoende!

Waarschijnlijk heb je al een prachtige WordPress website laten maken maar vergeet het beheer hiervan niet! Waarom? WordPress brengt vaak updates uit om beveiligingslekken te dichten en om je nieuwe mogelijkheden te bieden. Verder dienen ook de plug-ins waarmee het systeem werkt geüpdatet te worden met de laatste updates. Doe je dit niet dan loopt je website het risico niet meer goed te werken en in het ergste geval zelfs overgenomen te worden door ongenodigde gasten. En daar zit je niet op te wachten.