Website maken

Website laten maken?

Website maken met WordPress website design is populair en zeer betaalbaar voor grote bedrijven, MKB-ers maar ook voor ZZP-ers. Dat is onder andere ook de reden dat veel internetbureaus jou graag aanbieden om een website te laten maken. De geboden tarieven verschillen enorm. Ook het werkelijke aanbod verschilt enorm want wat betekent het voor jou “een website te laten maken”? Is dat een compleet website met content? Of alleen maar de installatie van het Content Management System (CMS)? Of juist iets daar tussenin? Kortom als je niet weet wat je precies krijgt dan zeggen de tarieven ook niet veel.

Compleet website

Op de tarievenpagina op deze website is juist uiteen gezet wat je krijgt en welke tarief daarbij hoort. Op dezelfde pagina bied ik je aan om je website compleet te laten leveren door Next Post met WordPress website design, content beheer, website beheer, blog schrijven en logo ontwerpen. En dat betekent één aanspreekpunt, één leverancier en de goedkoopste prijs.

Betaalbaar website

Zoals gezegd wordt er tegenwoordig veel gebruik gemaakt van het content management systeem van WordPress om een website te laten draaien. Het systeem heeft enorm veel mogelijkheden, is voor beginners en ervaren gebruikers klantvriendelijk en niet onbelangrijk, het is betaalbaar voor iedereen omdat het ontwikkel werk grotendeels al gedaan is. Beschik je nog niet over een  website of wil je van website veranderen? Dan is het nu een mooi moment om een professioneel WordPress website te laten realiseren door Next Post. Een WordPress website design ingericht zoals je wilt. Modern, functioneel en voor iedereen betaalbaar. Bekende voorbeelden van WordPress websites zijn o.a. eBay, NOS, Nu.nl en SBS6. Dit zijn zeker geen kleintjes, toch? Het feit dat meer dan een kwart van alle websites wereldwijd op basis van het WordPress content management system zijn gemaakt, zegt eigenlijk al genoeg. Aangevuld met ontelbare thema’s en plug-ins wordt iedereen tegemoetgekomen.

Niet veel betalen, niet ingewikkeld denken maar online vindbaar zijn met je website, dankzij WordPress en met hulp van Next Post. Bij Next Post weet je precies waarvoor je betaalt!